<3

Min älskade fina Rambo ♥

Har troligtvis inte så mycket tid kvar med honom.. Han är sjuk.. Fick ett krampanfall igår kväll.. Mamma och pappa åkte till vet med honom imorse och då fick vi veta att hans hjärta blvit för stort.. Att det kanske inte orkar kämpa länge till.. vätska i lungorna pga hjärtat inte orkar pumpa runt syret som det ska.. Det förklarar hostan han haft i ett par veckor.. Krampen beror troligtvis på det också.. Han har däremot inte gått ner något i vikt.. Och han är pigg i övrigt.. Men jag måste förbereda mig på det värsta. Han har fått massa medicin som ska hjälpa hjärtat och urindrivande som ska ta bort vätskan i lungorna... 
Än så länge är han inte så pass dålig att vi måste ta bort honom, han är pigg och så men det kan gå fort eller vi kan få mer tid.. Det vet ingen. 

Jag är helt knäkt... vill bara dö just nu. Den dagen han lämnar mig kommer jag gå under, en stor del av mitt hjärta kommer krossas..Försöker acceptera hur det är.. men egentligen vill jag bara somna och aldrig vakna igen, så jag slipper det här.. 

Mina vänner, jag vill inte prata om detta med er, inte alls. Jag vill bara vara som vanligt för jag kommer inte klara det annars.. Men jag skriver ändå så ni förstår.. 

Nu låtsas vi som ingenting och förstätter som vanligt. Inga frågor inget stöd, jag sörjer och bearbetar detta bäst i min ensamhet. 






Postat av: Linnea

<3<3<3

2012-12-31 @ 16:08:25

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">