Frihet

Hej blogg! 

Var ett tag sen jag var inne här nu.. Och vilken förändring! Fattar ingenting, men antar att man lär sig med tiden. Det enda jag gillar med nya blogg.se är att man kan besvara kommentarerna. Inte för att jag har någon nytta av det hahahah.. Men ändå ;) 

Var till Värmland med Jessica under midsommar. Mycket trevligt var det! Och så skönt att kunna slappna av lite och inte göra något speciellt.. Annars har jag bara jobbat och haft mig. Ikväll firade vi Sara som fyllde 21! Trevligt det med :) 

Har blivit dåligt med bilder på sistone.. tog med kameran till Värmland men den använde jag bara en gång tyvärr.. På onsdag bär det hur som helt upp igen med Kjelle, sen kommer mamma och pappa också. Ska bli härligt, jobbar bara söndag sen är jag ledig en vecka! Underbart :D 






Spam

Okej nu har jag spammat klart för idag.. Klockan är alldeles för mycket och det är dags att sova.. Hoppas veckan går fort så det kan bli torsdag snart, för nu är det nämligen bestämt att det blir värmland över midsommar!!! 


Godnatt! 




Dansa!









Sötisar






Röda skor

Jag hade tråkigt :D






Jubileum

Nu är det där fotojobbet avklarat.. 12 timmar spenderade jag där. Uh.. Såklart så spöregna det hela dagen så det blev inte speciellt roliga bilder och dessutom kunde jag ju inte ha kameran ute i spöregn för länge.. den tål inte vatten så bra. Först när alla aktiviteter var slut och middagen började närma sig så slutade det regna och solen började titta fram. Fick göra så bra jag kunde. Juste tog bara två familjeporträtt haha. Men det var inte alls mycket folk, pga regnet..  
Blev lite roligare i slutet när två gubbar spelade och sjöng live och alla började dansa. Fett söta alla gamla par! Min gamla engelskalärare var där men hon verkade inte känna igen mig haha.

Det blev okej, är inte så nöjd med bilderna.. :/ men har mycket att lära mig och utvecklas! 

Fler bilder kommer säkert senare, så länge bjuder jag på en smickrande bild på kamelen Kalle !



Hästar och rådjur

Jag och Kjelle var ute för några dagar sen och provade det nya objektivet :) Det är så tungt och klumpigt att det inte riktigt går att använda utan att rejält stativ.. Inte ens mitt klarade den tyngden! Så får fixa det innan jag använder det igen. Blev iaf lite bilder på hästar, rådjur och uggla. Tyvärr blev inte ugglan så bra på bild, mest oskarp så den får ni inte se haha. Skitsöt var den iaf och jätteliten! 







RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">