Bröllopsfotograf

Jaha då har man blivit bokad på bröllop i september då! Känns lite läskigt men det ska nog gå bra :) boom 


Grodor

Det är fett mycket grodor här, igår när det regnade så var hela vägen full av grodor så man fick åka slalom för att inte mosa dom.. tusentals.. världens undergång! 

Här är iaf en bebisgroda vi hittade i gräset för ett par dagar sen!



Hem snart

Vi har haft det super här borta, bara tagit det lugnt, druckit lite, åkt runt i bilen, solat och badat. Ikväll blev det dock en lite fail "utekväll" haha. Lite bowling blev det iaf ;) nu regnar det sjukt mkt och det ser ut att bli så resten av tiden.. men bara en dag kvar nu innan det är dags att åka hem för en ny arbetsvecka. Igår var det sjukt fint väder, 30 grader och stekande sol! 22 grader i sjön också! 
Tog lite bilder på Kjelle sen har det inte blivit så mkt mer.. Hon blir alltid så fin ♥

Ha de gött!




Du vet väl om att du är värdefull

Jag blir alltid väldigt känslosam i kyrkan. Jag kan typ börja gråta bara jag går in i en kyrka, blir så mycket känslor på samma gång och så är allt så heligt på något sätt. Tror ju inte direkt men ändå är det något speciellt med det. Och psalmerna tycker jag är så himla fina! När Linda och Dan gifte sig sjöng vi två psalmer och dom båda sjöng vi väldigt mycket under konfirmationen. Tycker dom är vackra :) Sen när dom gick in spelades the final countdown och när dom gick ut spelades dont stop believin' av journey, kul med lite annat än det vanliga!

Tycker det är så häftigt det här med kärlek och allt.. att två personer kan hitta varandra och älska varandra så mycket, och väljer att spendera resten av sina liv med varandra. En dag vill jag också gifta mig...  



Bröllop!

Jaha då har syrran gått och gift sig då! Väldigt fint och enkelt bröllop. Bara närmaste släkten, åtminstone från vår sida.. Och så har hon bytt namn också från Pedersen till Arkemo. Det var hur som helst trevligt, god mat också! 

Önskar dom all lycka i framtiden ♥








RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">