Vovvarna <3




Kisse

Min grannes katt kommer på besök på balkongen lite då och då.. Skitsöt är hon! 



Toyota Yaris

Min fina!



Ote kwana!

Hallå! 

Här har jag inte varit inne på bra länge! Har inte fotat mycket på flera månader så har inget nytt att komma med, och det lilla jag har ligger i kameran.. men har slarvat bort kortläsaren så jag kan inte sätta in bilderna i datorn! 

Det är mars nu. Förra året vid den här tiden var snön i princip borta och vårblommorna hade redan slagit ut. Kom på det när jag gick igenom alla bilder från förra året igår kväll. Det är nu precis ett år sen jag var till Värmland med mamma och mormor över en långhelg. Det var så skönt att åka dit och bara göra ingenting! Kommer ihåg att Uniflex ringde mig på fredagen och frågade om jag ville börja jobba på Schenker på måndag, heltidstjänst. Helt random eftersom jag hade varit på intervju ett år tidigare. Men absolut sa jag! Och nu sitter jag här ett år senare, har sagt upp mig från Uniflex och blir anställd direkt hos Schenker nu på måndag istället, och jag trivs jävligt bra med jobbet och alla kollegor också!  

Annars så trivs jag också väldigt bra i lägenheten! Känner mig verkligen som hemma nu.. Har fått iordning allt äntligen.. Eller det finns ju alltid lite småsaker att fixa, men i det stora hela. Har vänner hos mig hela tiden och är nästan aldrig ensam. Förut gillade jag att vara ensam ett tag men nu när jag väl är själv så känns det typ "jaha, nu då?" och det blir oftast att jag träffar folk iaf! 

Jag har även hunnit hitta kärleken! Tror jag åtminstone. Vågar inte hoppas på för mycket eftersom det blev missförstånd förra veckan och ett jävla liv, på mig iaf haha. Men det känns bra nu. 
Efter allt jag gått igenom med äcklet så trodde jag aldrig jag skulle kunna bli kär igen. För jag trodde han var mitt livs kärlek. Men nu har det gått över 2 år, jag har träffat folk men ingen som känns rätt, men så dök den här killen upp :) Han kanske inte är vad jag vanligtvis skulle falla för, men han har fångat mitt hjärta. Vi är väldigt olika på många plan, och jag vet inte om vi kommer kunna ha en framtid tillsammans pga omständigheter men just nu orkar jag inte bry mig om det, vi får ta det som det kommer. Vi vet aldrig vad livet har att erbjuda eller vad som händer, så då får jag ha kul på vägen och se vart saker leder! Jag vill inte tänka för mycket på framtiden, det är viktigare för mig vad som händer just nu och det gäller att ta vara på stunderna :) 


Har nog inte så mycket mer att berätta, bloggar mest på min och Kjelles gemensamma blogg så om ni är nyfikna på mitt fantastiska liv(och även Kjelles) så är ni välkomna dit så länge! ;) blomstermarng.blogg.se

På återseende! 


 

 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">