Jul och nyår

Hallå! 

Hoppas ni haft en fin jul :) Min var mysig och stillsam. Men fler folk än vanligt och det var kul :) Tråkigt att farmor inte fick komma hem från sjukhuset bara :( men hon behöver vården så vad ska man göra.. 
Önskade mig inget men fick ändå lite klappar! Presentkort, spagrejer, morgonrock och en lykta :) 

Igår var jag, mamma och pappa och såg på bio! Hobbit 3D i VIP på rigoletto. Lite coolt.. sköna skinnfåtöljer, massa benutrymme, egen toalett, popcorn och dricka ingick.. Det fanns till och med en bar! Men biljetterna är rätt så dyra, 275kr. Haha en timme in i filmen gick brandlarmet så det var bara klä på sig och gå ut.. Det kom massa brandbilar och grejer, vet inte vad det var men efter 20min fick vi gå in igen och se klart filmen.. Som kompensation fick vi alla varsin biobiljett efter filmen! Till VIP också så får bli en sån bio snart igen! Filmen var dessutom skitbra :) 

Om ett par dagar är det nyår. Blir nog bara jag, Jessica och Kjelle.. Iaf på kvällen. Inte som planerat riktigt men vi ska nog ha kul ändå ♥ Ska köpa alkohol senare idag, lite skumpa och vin tänkte jag! 

Uh har precis betalat räkningar, så hela min lön är borta redan! Fick dessutom 2000 för lite på lönen men jag hoppas jag får tillbaka dom pengarna om ett par veckor, annars kommer jag behöva ta från sparpengarna.. jävla skit. Får leva på bröd och vatten efter nyår haha. Men ska ändå börja mitt nya liv igen så det är väl lika bra ;)

God jul och gott nytt år på er ♥



Postat av: Carro - trebarns mamman på Gran Canaria!

Haha ja en hel del kan man nog säga, tack :)
Åh tack vad glad jag blir!

2013-01-05 @ 15:36:57
URL: http://carrosungar.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">