Ny design!

Äntligen börjar det likna något här på min lilla blogg! Har suttit flera timmar för att fixa till detta.. för en normal människa skulle det nog gå på fem minuter men jag är lite trög när det kommer till sånt här. Hämtade hem en gratisdesign och fixade om den med bredd, header, text, färg och där på sidan. Finns dock en del saker jag skulle vilja ändra, tex att kommentargrejen är under inlägget och så, sen ska det vara annan bild på headern eller några mindre men nu har jag suttit här så länge och dom där flikarna fick jag bråka med en del.. Ser sidan fucked up ut är det bara uppdatera den. 
Märkte att den blev skitbred å min mac.. Vet inte om jag ska låta det vara så eller om det går och fixa.. bara jag kan lägga upp 700px så är jag nöjd. Men om jag ska fixa det nu måste jag göra om hela headern och det pallar jag inte.. Jaja, är helt okej nöjd nu iaf!


Postat av: Sara

Jag tyckte den andra var finare då jag faktiskt kunde se länkarna ordentligt. :S det funkar inte längre för mig. ses vi fortfarande på fredag?

<3

2012-04-16 @ 17:48:49
URL: http://rutistus.com
Postat av: s

2012-04-17 @ 04:32:06
Postat av: Sara

Skickar bild via facebook ;) tack btw, vi får se hur länge det håller! hehe <3

2012-04-17 @ 04:32:58
URL: http://rutistus.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">