döö

Jävla snö!! Visst är det lite mysigt ändå men inte sån här storm! Vägarna är snorhala.. massa olyckor.. åkte en timme innan jag började idag, kom ändå en kvart försent.. och det tar i vanliga fall 25 minuter att åka. uh 

Idag är jag fan förbannad, jävla män. Tror dom kan köra med mig hur som helst men efter allt jag gått igenom har jag lärt mig att inte ta nån skit. Så jag bröt kontakten, vem tror han att jag är? Någon han kan ringa bara när han vill något eller är sugen? Eller låna pengar för att köpa knark och använda världens smästa ursäkt till vad dom ska användas till?? Och sen när jag ställer honom mot väggen så ba vadå vad har jag gjort, har jag missat nåt? Han sårade mig inte eller nåt eftersom vi inte hade några känslor inblandade men stå för fan inte där upp och ner och ljug för mig.. Så jävla självisk och respektlös människa!!! 

Har haft en hemsk dag.. mina känslor är helt fuckade.. ledsen, arg, förtvivlad.. jobbig dag på jobbet.. har inte ätit nåt idag så mitt blodsocker är på botten.. Skulle handlat lunch i automaten på jobbet men personen som hade mina pengar tog lunch en annan tid så har fått gå hungrig och när man har ett så fyskiskt arbete så är det inte så jävla kul. 





Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">