<3




Ekorre



Skansen

Idag har jag och två av mina finisar varit på Skansen och strosat runt hela dagen :) Det var mysigt och kul att titta på alla djuren, snacka massa skit och bara vara ♥ 



Modebilderna

Juste! Om ni vill kika på några av bilderna som jag tog på modellen och kläderna så kan ni titta in på Darjas hemsida HÄR :) Det är min gamla klasskompis Sophia som redigerat dom :)


Insekt

Blommorna på framsidan har precis slagit ut och det kryllar av insekter! Massa bin, humlor och flugliknande insekter. Har aldrig sett så många på samma gång.. Så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att använda macrot :) blev ute några minuter bara för jag är så rädd för bin, getingar och humlor :( 
Annars har vi firat kakan som fyller 21. Vi käkade på kinesisk/mongolisk restaurang sen bar det hem till dom för lite chill. Sen åkte vi hem till mig och badade :) 

Ikväll när jag slutar om jag inte är för trött så ska jag åka och gymma någon timme, det behövs verkligen efter den här helgen kan jag säga haha! 

Natti






Theodor

Träffade världens sötaste bebis idag! Mitt kusinbarn Theodor på 5 veckor :) Han låg i min famn jättelänge och sov så sött.. vilken goding ♥ jag är så sjukt bebissjuk! Vill ha en bebis nuuuuu D: men ska nog börja med att träffa en bra man först haha ;)




Modefotografering

Hallå! 

Har haft en liten plåtning idag.. Har haft en modell i studion och fotat massa modekläder. Bilderna är bara till för att visa upp kläderna.. Vi skulle egentligen tagit bilder till en lookbook men det hann vi inte med så det får bli en annan dag.. Det blir lite mer seriöst :) Dessutom var vädret sådär och vi ska vara ute... fett jobbigt att man ska vara så beroende av vädret när det kommer till sånt här! 

Fler bilder kommer.. Har precis satt in dom i datan så ska gå igenom dom lite mer imorgon :)

Godnatt ! 



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">