Jul och nyår

Hallå! 

Hoppas ni haft en fin jul :) Min var mysig och stillsam. Men fler folk än vanligt och det var kul :) Tråkigt att farmor inte fick komma hem från sjukhuset bara :( men hon behöver vården så vad ska man göra.. 
Önskade mig inget men fick ändå lite klappar! Presentkort, spagrejer, morgonrock och en lykta :) 

Igår var jag, mamma och pappa och såg på bio! Hobbit 3D i VIP på rigoletto. Lite coolt.. sköna skinnfåtöljer, massa benutrymme, egen toalett, popcorn och dricka ingick.. Det fanns till och med en bar! Men biljetterna är rätt så dyra, 275kr. Haha en timme in i filmen gick brandlarmet så det var bara klä på sig och gå ut.. Det kom massa brandbilar och grejer, vet inte vad det var men efter 20min fick vi gå in igen och se klart filmen.. Som kompensation fick vi alla varsin biobiljett efter filmen! Till VIP också så får bli en sån bio snart igen! Filmen var dessutom skitbra :) 

Om ett par dagar är det nyår. Blir nog bara jag, Jessica och Kjelle.. Iaf på kvällen. Inte som planerat riktigt men vi ska nog ha kul ändå ♥ Ska köpa alkohol senare idag, lite skumpa och vin tänkte jag! 

Uh har precis betalat räkningar, så hela min lön är borta redan! Fick dessutom 2000 för lite på lönen men jag hoppas jag får tillbaka dom pengarna om ett par veckor, annars kommer jag behöva ta från sparpengarna.. jävla skit. Får leva på bröd och vatten efter nyår haha. Men ska ändå börja mitt nya liv igen så det är väl lika bra ;)

God jul och gott nytt år på er ♥



<3

Min älskade fina Rambo ♥

Har troligtvis inte så mycket tid kvar med honom.. Han är sjuk.. Fick ett krampanfall igår kväll.. Mamma och pappa åkte till vet med honom imorse och då fick vi veta att hans hjärta blvit för stort.. Att det kanske inte orkar kämpa länge till.. vätska i lungorna pga hjärtat inte orkar pumpa runt syret som det ska.. Det förklarar hostan han haft i ett par veckor.. Krampen beror troligtvis på det också.. Han har däremot inte gått ner något i vikt.. Och han är pigg i övrigt.. Men jag måste förbereda mig på det värsta. Han har fått massa medicin som ska hjälpa hjärtat och urindrivande som ska ta bort vätskan i lungorna... 
Än så länge är han inte så pass dålig att vi måste ta bort honom, han är pigg och så men det kan gå fort eller vi kan få mer tid.. Det vet ingen. 

Jag är helt knäkt... vill bara dö just nu. Den dagen han lämnar mig kommer jag gå under, en stor del av mitt hjärta kommer krossas..Försöker acceptera hur det är.. men egentligen vill jag bara somna och aldrig vakna igen, så jag slipper det här.. 

Mina vänner, jag vill inte prata om detta med er, inte alls. Jag vill bara vara som vanligt för jag kommer inte klara det annars.. Men jag skriver ändå så ni förstår.. 

Nu låtsas vi som ingenting och förstätter som vanligt. Inga frågor inget stöd, jag sörjer och bearbetar detta bäst i min ensamhet. 






döö

Jävla snö!! Visst är det lite mysigt ändå men inte sån här storm! Vägarna är snorhala.. massa olyckor.. åkte en timme innan jag började idag, kom ändå en kvart försent.. och det tar i vanliga fall 25 minuter att åka. uh 

Idag är jag fan förbannad, jävla män. Tror dom kan köra med mig hur som helst men efter allt jag gått igenom har jag lärt mig att inte ta nån skit. Så jag bröt kontakten, vem tror han att jag är? Någon han kan ringa bara när han vill något eller är sugen? Eller låna pengar för att köpa knark och använda världens smästa ursäkt till vad dom ska användas till?? Och sen när jag ställer honom mot väggen så ba vadå vad har jag gjort, har jag missat nåt? Han sårade mig inte eller nåt eftersom vi inte hade några känslor inblandade men stå för fan inte där upp och ner och ljug för mig.. Så jävla självisk och respektlös människa!!! 

Har haft en hemsk dag.. mina känslor är helt fuckade.. ledsen, arg, förtvivlad.. jobbig dag på jobbet.. har inte ätit nåt idag så mitt blodsocker är på botten.. Skulle handlat lunch i automaten på jobbet men personen som hade mina pengar tog lunch en annan tid så har fått gå hungrig och när man har ett så fyskiskt arbete så är det inte så jävla kul. 




Känslor

Tjo!

Det är mycket känslor i mig senaste tiden.. Jag kan inte styra dom som jag vill och det känns väldigt jobbigt just nu. Jag är så glad samtidigt ledsen.. Arg, besviken, lycklig osv allt på samma gång!

Har fullt upp hela tiden, hinner knappt med mig själv.Vardagarna flyger förbi. Innan helgen som var nu hade jag jobbat 12 dagar i sträck. Helgerna är oftast fullbokade också, hinner inte med allt och alla som jag vill och jag får massa dåligt samvete :( känner mig som värsta dissaren.. Hela december är hektisk, minst sagt.. Nästa helg ska jag gå truckutbildning, veckan efter måste jag jobba en dag extra för att jobba in den dagen jag tagit ledigt för, sen är det jul och skit. Har inte ens hunnit tänka på julklappar och sånt än! Stressigt. Hoppas nästa år blir mer lugnt och harmoniskt haha. Ska se till att göra mer tid för vännerna också :)
Sen det här med jobbet.. Kanske byter från Uniflex till schenker. Det är bättre men samtidigt hade det passat bättre efter sommaren.. För då får jag ingen semester om jag blir anställd hos dom istället.. Har inte haft en ledig sommar på två år så skulle verkligen behöva några veckor ledigt :) får se hur det blir

Nej kanske ska prata om något roligare haha. Min helg var underbar! I fredags var jag på bio och såg breaking dawn part 2 med päronen, vi hade en liten familjekväll <3 Sen lördag dop som sagt och resten spenderades i Farsta med Jimi :) bio där med, taken 2 blev det. Den var bra :D var fyllechaffis också till mamma och pappa. Tiden flög förbi, kom hem så sent så somnade typ direkt och nu är det ny vecka. Men bara 4 dagar kvar att jobba :D

Ska sova nu får se vad morgondagen har att erbjuda :) natti <3



Borta

Hej bloggen! 

Ser att jag inte varit inne och skrivit på två månader ganska precis.. helt galet ju! Men det har mest berott på att jag flyttat och inte haft internet här hemma.. Har fortfarande inte skaffat något bredband men ska försöka komma ihåg att beställa det nästa vecka.. uh. 
Har inte heller fotat något under den här tiden! Förra helgen var det fotomässa och det var skoj, blev bra sugen på en ny kamera! Men det får vänta något år.. Har lite annat jag prioriterar att lägga pengar på innan jag köper en ny :) 
Idag döptes mitt kusinbarn Theodor. Han växer sjukt fort och han är så jävla söt! Han skrek dock under hela dopet haha :) Det är väl mer regel än undantag att dom gör det! 

Bilder kommer nångång.. Nu ska jag åka till Farsta till en fin vän :)

Puss på er! 





RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">