Lite ledig!

Hej bloggen!

Jag är keff som vanligt på att uppdatera här inne.. Men tiden går till annat och det här är första gången jag faktiskt sitter vid datorn på bra länge, annars blir det att jag mest använder mobilen för att kolla facebook, läsa mail, bloggar och sånt ni vet. Har jobbat vääldigt mycket senaste tiden, och nu är jag så trött på det där stället att jag spyr haha. Nejdå. Men kompade ut runt åtta ikväll, och jag får en ledig dag även imorgon! Ska bara vara hemma och lata mig.. Ta vara på ledigheten. Har blivit så att jag jobbat 6 dagar i veckan, plus övertid på vardagarna. Men jag tror det lugnar sig om några veckor, vill passa på att tjäna så mycket extra det går nu innan sommaren är slut, sen brukar det inte vara så mycket övertid förrän till jul. 
Jag har faktiskt haft lite semester också. En vecka i Värmland med mina hjärtan! Men tiden bara flög förbi.. Hur som helst så var det väldigt mysigt och trevligt, och vilket fint väder vi fick! Fett varmt hela veckan i princip, fantastisk sommar har det varit! Blev tyvärr inte så mycket fotande som jag önskat, men när det var så vamt orkade vi inte göra så mycket, och det var inget bra ljus för att fota. Allra helst ska det vara molnigt men att solen kikar fram lite då och då, tycker jag :)

Tänkte bara komma in och uppdatera lite, och får hoppas det inte dröjer ytterligare en månad innan jag kommer in igen haha. Håller på med en hemsida också som jag ska länka så fort den är klar! 


 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">