Vååår!


Våren är här och det känns underbart! Att bara vara ute och njuta av värmen och det fina vädret ger så mycket positiv energi och man blir så glad :D Har njutit av mina två lediga dagar men imorgon eller idag blir det nu, så är det dags att jobba igen. Ska försöka komma upp hyfsat tidigt så jag kan prova macroobjectivet lite mer innan jobb. Hämtade hem det idag från en gubbe som lånat det av pappa i flera år. Det är awesome :D Några år på nacken men det fyller sin funktion :)

Nu ska jag sova så får jag försöka se till att uppdatera lite mer. Sen göras om mer här inne på headern innan jag är nöjd. Eller nöjd blir jag troligtvis aldrig men så okej det kan bli :) 

Godnatt ♥




Jobbjobb

Hallå!

Började jobba på heltid förra måndagen som sagt därför är det lite dålig uppdatering här. Jobbar 14:30-23 så inte mycket fritid blir det... men helgen har spenderats med mina fina vänner ♥ vi har tittat på melodifestivalen och idag har jag varit med Jessica hela dagen :)

Kameran ligger mest och samlar damm just nu så jag har faktiskt inte något nytt att lägga upp :(

Natti! 


Thailand-08




Pulka





<3


Var tvungen att gå förbi kossorna en sista gång innan jag åker tillbaka till Stockholm imorgon.. Dom är såå goa och nyfikna.. Jag vill ha en egen nångång! ♥

Tiden här har gått skitfort och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag kommer tillbaka. Till sommaren blir det garanterat ett par vändor till iaf.. Ser mest fram emot veckan med vännerna som blir tredje året i rad nu ♥





Får


Ännnu mer får haha







En annan del av Rottneros


Jag har alltid förknippad Rottneros med Rottnerosparken, Nils Holgersson och påfåglar.. Men idag när jag ändå var ute på vägarna passade jag på att åka in mot bruket för att titta lite och det va faktiskt riktigt fint där :) en tågstation, en liten hamn och lite annat gulligt. 







Take me to the moon


Månen ca 15-16 på dagen och 20 på kvällen :)



Highland Cattle















Jobb!


Idag har varit en riktigt bra dag. Fick ett samtal som ledde till jobb och jag börjar redan på måndag, heltid. Känns helt underbart och det känns som att jag är på väg i rätt riktning äntligen.. Har kämpat för detta i två år nu. Jobbet ligger i Arlandastad och det är på ett lager, Schenker, jag kommer jobba på läkemedelsavdelningen. Arbetstider 15-00 och lönen är nog helt okej också ;) 
Annars så har vi varit iväg till Sunne för att handla lite och så. Har försökt ta bilder på fåglarna men det blev inte mycket mer än dom här för så fort dom ser mig så flyger dom iväg -.- trots att vi la ut mer mat till dom. Tog en promenad med hundarna på eftermiddagen och jag hittade massa höglandskor som vi har till grannar :D fast man kan inte se dom från vägen så jag har aldrig vetat om deras existens haha. Bilder på dom kommer i nästa inlägg :)






Kråkor och en kaja








Vid Gräsmark kyrka


Var och tände ljus i kyrkan som sagt och gick även ut för att hälsa på gravarna. Hittade en spindel vid isen vilket betyder att det nästan är vår :D 








Kor!











Promenad i solen


Idag har jag, mamma och mormor varit ute på en liten promenad i solen. Jättemysigt och det var faktiskt riktigt varmt så man kunde gå utan jacka :) På promenden stötte vi på en och annan bekant till mormor som hon stod och pratade med och jag passade på att fota får och lite annat. 

Bilresan igår gick bra. Jag somande vid Enköping och sov hela vägen fram till huset. Vanligtvis så kan jag inte sova i bil/flygplan/tåg hur trött jag än är men nu sov jag så gott så! Det är underbart här och vi gör inte ett skit. Bara sitter och myser, pratar och tittar på TV. Han även varit ute en stund med bilen idag och fotat lite fåglar och annat skit. Har också varit en sväng till Gräsmark kyrka och tänt ljus för nära och kära och hälsat på morfar, gammelmorfar och gammelmoror. 

Nu ska jag fortsätta glo på TV och så får vi se vad morgondagen har att erbjuda! 











RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">