Soluppgång






Svanar








Vila i frid, älskade

Det här har nog varit den mest jobbiga och påfrestande dagen på väldigt väldigt länge.. Har gråtit mig igenom hela dagen.. 
I lördags mådde han bra, var precis som vanligt. I söndags och måndags var han lite seg.. Imorse orkade han inte ens resa på sig för att kissa.. Skjutsade till veterinären men jag trodde inte det var något allvarligt.. Sen blev allt helt plötsligt akut och vi drog till Uppsala. Och nu är han död. Älskade Achilles... Jag är så ledsen.. Kan inte ens prata utan att börja gråta. Men vad hjälper det.. Det kommer inte ta dig tillbaka.. Och stackars stackars min bror och Lisa.. Han var min brors allt.. 

Jag förstår inte vad som blev fel... Det gör nog ingen... Det är fan inte rättvist.. 

Jag älskar dig så mycket och du kommer förevigt leva vidare i våra hjärtan




Profilbild

Norris man använder just nu min bild som profilbild på fb, som jag tog på honom på Uppsala reggaefestival förra året !



Grattis Rambo 11 år <3





Bebis

Gud vilket härligt väder det var idag! Gick direkt ut på trappen och satte mig i solen efter att jag vaknat.. Man får ju passa på.. vet aldrig när det är fint nästa gång! Tyson hittade en gammal frisbee som säkert är tio år gammal på trädgården.. oh så sur han blev om jag inte kastade den inom två sekunder.. min sötgris♥ 




en till

När jag åkte hem från jobbet ikväll så var månen gigantisk! Skyndade mig hem för att hämta kameran men vart lite sent ute.. Ett moln på himlen och sååååklart så ska det skymma månen -.- men här ser man iaf hur nära och stor den är! 



Supermåne





Kapten Röd på båten!











Riga

I måndags var vi ju i Riga några timmar och chillade! Riktigt trevlig och mysig stad faktiskt. Vi promenerade från båten in till staden i det härliga vårnästansommarvädret. Jag mådde så äckligt dåligt asså... Vi satte oss iaf på en uteservering och beställde lite dricka och mat.. Riktig fet mat med cola. Gott! Sen mådde jag faktiskt helt okej bra! Vi gick sen och tittade på en stor staty sen gick vi till en park som var hur mysig som helst. Mer hann vi inte innan det var dags att bege sig till båten igen.. Hade lätt kunnat stanna ett par dagar i Riga för att se och uppleva mer av denna trevliga stad :) 


























Hemma!

Hej blogg!

Kryssningen var super och vi hade hur kul som helst ♥ dock blev det lite väl mkt alkohol för mig i söndags så måndagen blev en nykter kväll. Kräktes och hade mig och fyfaan vilken baksmälla.. Jag som typ aldrig har det annars! Finns massa att berätta men det sparar jag till en annan dag! Är fortfarande fett trött och ska sova nu.. J

Lägger in lite bilder i dagarna från båten och Riga :) Allt finns på facebook men aa. 


Natti!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">