Sussi <3 Peter

Shoo! 


Förra helgen fotade jag Sussi och Peters böllop. Blev väl inte riktigt som det var tänkt och som jag hade önskat, men fick helt enkelt göra det bästa av situationen. Porträttbilderna, som kanske är det viktigaste(!) hade jag planerat att ta utomhus eftersom det blir lite knepigt att få till det bra inomhus. Men det var regn i luften så bruden totalvägrade att gå ut ett steg utanför dörren. Lokalen var inte heller den mest optimala för att ta porträttbilder heller men vad gör man. Försökte få paret att stå vid ett fönster men det var väl inte helt uppskattat och hon var inte så samarbetsvillig haha. Så den delen blev inte så bra :( 
Nu har jag suttit flera timmar och valt ut bilder, fixat till dem och allt det där. Nu ska jag bara skicka så är jobbet färdigt! Men det är typ 70 högupplösta bilder så det är ett problem också, går ju inte att skicka så stora filer via hotmail! Ska lösa det imorgon.. 

Här kommer lite bilder iaf! 




Svart och vitt







Lookbook och modefotografering

Hallå! 


Den här bloggen ska ju egentligen bara vara en fotoblogg typ, men har mest blivit privatsaker ändå haha. Har startat en blogg med Kjelle där det bara är privatsaker egentligen. Så i fortsättningen kan ni läsa om vad jag sysslar med om dagarna HÄR :) 

Nu till saken.. Idag har jag haft lite modefotografering i studion med Darja som jag tidigare gjort, det är till hennes klädkollektion. Vill ni kika på bilderna från sist så kan ni titta in på hennes hemsida Darja Design
Den här gången hade vi en ny modell och dessuton en sminkare eller vad det heter! Det tog två timmar(!!) bara att sminka henne, sen fotade vi lite nygammalt i studion, mest bara för att visa upp plaggen.. Sen åkte vi iväg till Lejondals Slott för att fota till en lookbook hon håller på med. Där blev vi bara en kort stund eftersom det var kallt, regn på väg och det började bli sent eftersom det tog så pass lång tid i studion. Jag hade behövt mer tid på mig men det kommer nog fler tillfällen :)

Här är några av dem! 

Shit såg nu att hennes hand på första bilden ser helt fuckad ut!! 






RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">